Division 2 Basket: Marbo – Borås

Min bror spelar basket i bland annat Marbo Baskets Division 2 lag och den 24 mars spelade de mot Borås i Kinnahallen. Eftersom jag är hemma över påskveckan så kunde jag komma och fota. Jag fick till och med låna min pappas Nikon D3S över matchen. Det är en fruktansvärd skillnad mot min D300. Att kunna dra upp ISO värdet till 4000 – 5000 istället för 3200 gjorde väldigt mycket då jag kunde hålla 1/500 i slutartid och ändå ha en välexponerad bild. I vanliga fall har jag 1/400 och får leva med att de flesta bilderna blir lite småmörka.

Det ska bli spännande att känna hur det är att fota med min kamera sedan igen. Förhoppningsvis blir det inte allt för deppigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.