Nytt år och en ny start

2015-01-03 16.03.59

När jag var hemma hos mina föräldrar över julen fick jag sedvanligt med mig en kamera hem. Den stora ambitionen var att lämna   tillbaka så mycket som möjligt men jag klagar inte. Sedan ett par månader tillbaka har jag klurat lite lätt på att prova analog fotografi och när jag berättade det för farsan sprang han upp till kontoret och plockade fram en Nikon F2 med ett gammalt 35mm objektiv.

Jag hade kanske tänkt mig en mindre avancerad kamera men det är synd att klaga!

Nyårsafton var för ett par dagar sedan och jag vill inte gärna avge nyårslöften men att fotografera analogt får bli ett projekt under 2015. Framför allt ska jag fotografera mer, men som sagt. Det är inget nyårslöfte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.