Villkor

Detta ingår alltid

  • Ett stort, och brett urval av bilder
  • Ett galleri med vattenmärkta bilder att välja mellan
  • Grundläggande redigering av samtliga bilder
  • Rätt att be om justeringar eller att få bilder i svartvitt eller färg om det inte inkluderats

Detta tillkommer

  • Resekostnad på 42 kr/milen och 250 kr/timmen ifall fotoplatsen ligger utanför Svenljunga, Gislaved, Tranemo eller Marks kommun
  • Fraktkostnad ifall produkter ska skickas på posten istället för att hämtas
  • Utöver fotograferingskostnaden tillkommer en kostnad för att köpa bilderna digitalt, eller på papper.

Kundens rättigheter

När du har köpt en bild av mig har du rätt att använda fritt i privat bruk förutsatt att du inte ändrar på bilden (att beskära går bra) och anger mitt namn (Fotograf Viktor Edholm) tillsammans med bilden. Kontakta mig ifall du vill använda bilden för annat än privat bruk.

Ifall du anser att du har fått bilder som inte motsvarar dina förväntningar baserat på mina tidigare bilder och/eller min marknadsföring, har du rätt till en omfotografering.

Du har rätt att kontakta mig under ett års tid för att få digitala kopior av dina bilder. Det är mycket möjligt att jag har tillgång till bilderna längre än så men det är inget jag garanterar.

Fotografens rättigheter

Jag har rätt att använda samtliga bilder på min hemsida och i mina sociala medier. Ifall du inte vill att bilderna ska publiceras någonstans går det självklart bra, men då måste detta meddelas innan fotograferingen.

Bokning och bokningsavgift

När en fotografering är inbokad betalar du in fotograferingskostnaden i handpenning. Denna får man ej tillbaka vid avbokning men det går självklart bra att boka om. Vid ombokningar inom tre timmar av fotograferingen tillkommer en kostnad på 500 kr.

Priser

Du har rätt att få en tydlig bild av vad fotograferingen, de digitala bilderna och vad fysiska produkter kostar, se prislistan. Fotoböcker, förstoringar och andra fysiska produkter kan variera mycket i kostnad beroende på vad man har för önskemål. Priserna i prislistan visar endast ett standardutförande.

Leverans

Efter fotograferingen levereras ett digitalt album med vattenmärkta bilder. Detta dröjer mellan en och två veckor. När du valt vilka bilder du vill köpa får du dessa digitalt direkt vid betalning.

Fysiska produkter tar ungefär 2-4 veckor, kanske längre beroende på fotolabbens leveranser.

Ångerrätt och returer

Det går ej att lämna tillbaka varken digitala bilder eller fysiska produkter. Är man inte nöjd med bilderna ska detta meddelas innan man köper loss produkterna.

Ifall att bilderna inte når upp till den kvalité man kan förvänta sig av mig erbjuder jag en omfotografering. Skulle inte heller den fotograferingen nå upp till förväntad kvalité får kunden tillbaka hela fotograferingskostnaden.